torsdag 14 augusti 2008

Fototriss


Jag kollade in på en sida som heter Fototriss. Där har dom olika teman varje vecka, den är veckan var det rörelse. Man ska lägga upp tre bilder på temat på sin blogg och sen länka till sidan och sen så vet jag inte vad som händer, men jag testar iallafall det kan ju va lite kul. Vilken tycker ni var finast av bilderna? Kram!

Edit:
Jag kom på att fotografen på vattenskidbilden måste vara Tine eftersom det är jag som åker. Tänkte bara berätta det.

4 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Hej Josefin!
Jag såg att du hade problem att lägga upp din länk i Fototriss och jag vet faktiskt inte vad det är för fel. Jag har testat nu flera gånger att lägga in din länk, men den försvinner som du säger när man uppdaterar sidan. Jag testade också att lägga upp en länk till min egen sida och då fungerade det. Jättemärkligt!

Jag vet inte om det kan vara något strul med just det inlägget, för när jag lade in en länk till din förstasida så funkade det. Den kan ju ligga där så länge, så ska jag se om jag kan lösa problemet med din direktlänk sen.

Dina bilder är jättefina och den i mitten är verkligen läcker!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Hej igen!

Jag testade lite igen med din länk nu i Fototriss, och hur konstigt det än kan verka så funkade det om jag ändrade lite i ditt namn. Jag lade till ett bindestreck innan Josefin och då accepterade formuläret länken. Så nu har du i alla fall en direktlänk, hoppas att det kommer att fungera bättre nästa gång!

Hälsningar Helena

Josefin sa...

Tack så mycket för hjälpen. =)

Lena sa...

Välkommen till fototriss! Fina bilder du bidrar med. Jag gillar hårsvallet allra bäst. Riktigt snyggt foto. KRAMEN!

Mitt bidrag finn här: www.tematoken.blogspot.com